Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

Postilaatikot

Alueillamme olevat postilaatikkorivistöt ovat tällä hetkellä hyvin sekavat, epäjärjestyksessä ja suorastaan rumat. Asiaa valmistellaan hallituksen käsittelyyn ruskaviikolle. Ajatuksena on rakentaa isommat katokset, järjestää laatikot alueittain katujen mukaan ja numerojärjestykseen. On myös suunniteltu laatikoitten yhdenmukaistamista. Olemme valmistelemassa asiasta tarjouspyyntöjä. Onko jäsenillä joitain toivomuksia? Tai ideoita? Vastustaako joku yhdenmukaistamista, mikä tietäisi uusien laatikoitten hankintaa yhteisesti, mutta jokaisen laatikon haltijan omalla kustannuksella? Hinta olisi kuitenkin halvempi kuin jokaisen yksittäin hankkimana. Pyydän pikaista kannanottoa kaikilta ja asia käsitellään niiden evästäminä hallituksessa.

Toimeksisaaneena Riitta