Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

ASUNTOA HAETAAN

Olen aloittanut työt Muonion vs. sivistystoimenjohtajana 5.11. Asun tällä hetkellä kunnan vuokra-asunnossa Ilttitiellä. Koska sekä mieheni että minä itse ja kaikki kolme aikuista poikaamme ovat hiihtoihmisiä, olisi mukava saada asunto vaikkapa Olokselta. Kun nyt olen saanut tilaisuuden tehdä töitä Muoniossa jonkin  aikaa, voisi asuinympäristö myös viihtyisyydeltään ja maisemaltaan olla toisenlainen. Asun siis yksin, mieheni kyllä vierailee aina silloin tällöin täällä, kun omilta töiltään ehtii. Viransijaisuuteni kestää huhtikuun loppuun. Olen kiinnostunut kaikenlaisista vaihtoehdoista, mikäli jotakin ilmenee.

Ystävällisin terveisin Paula Vilamaa, p. 040 845 8882