Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

Jäsenten glögitilaisuus

Yhdistyksen jäsenille järjestetään jälleen glögitilaisuus perjantaina 28.12.2012 klo 19.00 Harrinivan Revontulikodassa. Tilaisuus alkaa Hotellin ravintolan pubissa, jossa katselemme Harrinivan esittelyfilmin ja kuulemme Harrinivan ohjelmapalveluista. Sen jälkeen siirrymme viettämään iltaa pikkupalojen ja glögin kanssa parkkipaikan yläpuolella olevaan Revontulikotaan. Yhdistys tarjoaa glögit, pikkusuolaisen, tortut ja piparit. Jos haluatte, voitte tilata sieltä muitakin juomia omin kustannuksin. Ravintolan toivomus on, että tilausten maksamiseen voitte käyttää käteistä rahaa.

 

Toivotamme kaikki jäsenet sydämellisesti tervetulleiksi viettämään mukavaa iltaa! Myös Muonion kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki on luvannut tulla mukaamme.