Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

OLOKSEN KEHITTÄMINEN

Tervetuloa keskustelemaan Oloksen vapaa-ajan asumisen tulevaisuudesta!

 

Metla järjestää työpajan Oloksen vapaa-ajan asumisen suunnittelusta ja tulevaisuudesta. Tilaisuudessa kylän vakituiset asukkaat, loma-asujat ja suunnittelijat voivat vaihtaa ajatuksia Oloksen ajankohtaisista  kysymyksistä, kehittämistarpeista ja -mahdollisuuksista.

Työpajassa keskustelemme osallistujien toiveista vapaa-ajan asumista ja suunnittelua kohtaan. Pohdimme Oloksen tulevaisuudessa kohtaamia mahdollisuuksia ja haasteita sekä sitä, millaisin keinoin niihin voitaisiin vastata. Lisäksi mietimme, kuinka asukkaiden ja loma-asujien osallistumista suunnitteluun ja päätöksentekoon voitaisiin lisätä.

Osallistujille tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Tilaisuus on osa  Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimushanketta, jossa tutkitaan monipaikkaista asumista. Hankkeen toteuttavat  Itä-Suomen yliopisto, Suomen Ympäristökeskus SYKE ja Metsäntutkimuslaitos METLA. Lisätietoja tutkimushankkeesta löytyy netistä sivulta www.uef.fi/secondhomes.

Aika    keskiviikko 11.9.2013 klo 13-16Paikka Muonion kunnantalo

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Seija Tuulentie, Metla, puh 050 391 14438, seija.tuulentie@metla.fiAsta Kietäväinen, Metla, puh 050 395 4007

 

Kaikki Oloskylän asukkaat ovat tervetulleita!