Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

Postilaatikot

Olostunturin asukasyhdistys ry                                                  12.08.2013

 ASUKASTIEDOTE

 Oloksen alueen kaikki  vanhat postilaatikkotelineet ja postilaatikot Kapustarinnantiellä ja Taviokuurnantiellä (I-alue), Jäniksen alueella(II-alue) sekä III-alueella  uusitaan elo-syyskuun vaihteessa yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi  ja postinjakelun sujuvoittamiseksi.

Monitoimikeskus Kaarnikka tekee ja pystyttää uudet harjakattoiset telineet postin kanssa erikseen sovituille paikoille elokuun lopussa.  Telineisiin asennetaan asukasyhdistyksen toimesta talkootyönä  uudet tummanvihreät välikannelliset Orthex-laatikot viimeistään syyskuun toisella viikolla kaikille niille, joilla nyt on oma laatikko alueella.  Jäniksen alueen (II-alue) telinettä ei uusita. Sitä vain jatketaan tarpeen mukaan. Yhtenäisyyden saavuttamiseksi sielläkin vaihdetaan kaikki postilaatikot samanlaisiksi kuin muillakin alueilla. Posti edellyttää, että laatikot kiinnitetään tiettyyn järjestykseen katuosoitteitten mukaan. Jokaiseen laatikkoon tulee yhtenäinen osoitekyltti, jossa postin toiveiden mukaan on vain asianomaisen katuosoite, koska samaa osoitetta voi käyttää useampikin asukas.

Vanhat telineet ja laatikot jäävät väliaikaisesti pystytettyinä paikoilleen siihen saakka kun uudet on saatu käyttöön. Sen jälkeen jokaisen tulisi hakea pois oma vanha postilaatikkonsa tai, ellei siihen ole mahdollisuutta, ilmoittaa alla mainituille yhdistyksen edustajille, mihin laatikko voidaan toimittaa.

Jokaiselle alueelle jää edelleen yhteinen postilaatikko niitä varten, joilla ei ole tai jotka eivät halua omaa postilaatikkoa.

Ne, joilla ei ole omaa postilaatikkoa, voivat halutessaan ottaa yhteyttä yhdistyksen edustajiin oman laatikon saamiseksi. Jos halukkaita on enemmän kuin telineisiin mahtuu laatikoita, asukasyhdistys huolehtii lisätelineiden hankkimisesta niin pian kuin se on teknisesti  mahdollista.  Yhtenäinen ilme edellyttää, että jatkossa sekä telineet että laatikot ovat samanlaisia.

Asukasyhdistys maksaa kaikkien osalta uudet telineet pystytyksineen ja kiinnittää laatikot paikoilleen. Vain postilaatikko osoitekyltteineen jää yhdistyksen jäsenen tai asukkaan maksettavaksi.  Laatikon ja osoitekyltin hinta yhteensä 20€ pyydetään maksamaan mahdollisimman pian Olostunturin asukasyhdistys ry:n tilille n:o  FI42 5643 7420 0265 17. Viestikenttään maininta ”Postilaatikot”.

Tämä tiedote on pyritty jakamaan Oloksen alueella kaikille vakinaisille ja loma-asukkaille. Lisäksi se on kiinnitetty  alueen ilmoitustauluille. Se on myös luettavissa yhdistyksen kotisivuilta www. olostunturinasukasyhdistys.com ja yhdistyksen jäsenkirjeen liitteestä.

Yhdistys toivoo, että Oloksen alueella mahdollisimman monet tulisivat mukaan vaikuttamaan yhteisten asioiden ja kaikkien kannalta hyvän ja viihtyisän loma- ja asuinympäristön edistämiseen liittymällä yhdistyksemme jäseneksi.

Yhdistys pahoittelee järjestelyjen mahdollisesti aiheuttamaa väliaikaista häiriötä ja kiittää etukäteen maksutoimenpiteistänne.

Lisätietoja:  Eila Uotila, pj. GSM 050 661 93 ja Riitta Virmala, vpj, GSM 0400 645 671