Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

POSTILAATIKOT

Uudet postilaatikkotelineet pystytetään ensi viikolla. Laatikot (vihreät Orthexin kaksikantiset muovilaatikot) kiinnitetään niihin talkoilla joko viikolla 36 tai 37 yhdistyksen jäsenten toimesta. Laatikoihin tulee kaiverretut kyltit valmiiksi, niissä on kadun nimi, talon numero ja tarvittaessa asunnon numero. Laatikot kiinnitetään postin jakelukeskuksen antamaan jakelujärjestykseen. Jatkossa uudet laatikot saadaan ottamalla yhteyttä varapuheenjohtaja Riitta Virmalaan, joka asuu pysyvästi Oloksella, Jäniksentupsu 3. Puhelin 0400 645 671, sähköposti riittavirmala@gmail.com. Mikäli uusia laatikoita myöhemmin tulee paljon, niin yhdistys tarvittaessa laitattaa uusia telineitä. Irralliset erilaisten tolppien päässä olevia laatikoita ei tämän jälkeen siellä saa olla. Laatikot tulevat samoihin telineisiin myös ei-jäsenten osalta. Kolmos-alueen eli Ketun alueen laatikot tulevat omaksi ryhmäkseen lähemmäksi aluetta.