Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

TALKOOT

Postilaatikkojen telineet valmistuvat perjantaihin mennessä. Laatikot kiinnitetään telineisiin talkoilla, jotka pidetään maanantaina 9.9.2013 klo 9.00 alkaen. Kiinnitys alkaa 3-alueelta eli Ketuntien alapäässä olevista telineistä. Talkoolaisille järjestetään pientä purtavaa K-Market Muoniontorin omistajien puolesta noin klo 12. Ota mukaasi akkuporakone, jos sellaisen omistat.  Mikäli kaikkia ei saada kiinnitetyiksi maanantaina, talkoot jatkuvat keskiviikkona klo 9.00. Säävaraus, eli jos sataa kaatamalla, talkoot siirtyvät maanantailta. Pienestä sateesta emme välitä, emmehän ole sokerista! Tällä hetkellä kiinnitettävien laatikoitten määrä on lähes 120! Kaikki halukkaat tervetuloa talkoisiin yhteisen asian puolesta!