Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

Asukaskysely

Yhdistys on tehnyt asukaskyselyn Olostunturin alueen kehittämisestä. Kysely jaettiin ennen Pääsiäistä jokaisen asunnon oveen ja tänään on postitettu kirjeet kaikille niille, jotka ilmeisesti eivät ole täällä nyt olleet. Jos olet saanut kahteen kertaan saman paperin, niin riittää, kun täytät niistä yhden. Toivomme saavamme mahdollisimman paljon palautettuja lomakkeita, joista teemme sitten yhteenvedon ja se toimii yhdistyksen toiminnan suuntaviivoina, kun mietimme miten tunturikyläämme voidaan kehittää. Kyselyn tulokset menevät myös kunnan matkailustrategian käyttöön. Niiden perusteella laadimme kyläsuunnitelman, jolle haemme EU-rahoitusta KKTM:ltä.