Kirjaudu sisään

Ladataan …

Muoniossa tapahtuu
Mökkipörssi
Mökkipörssissä voit ostaa, myydä ja vuokrata mökkejä. Jätä ilmoituksesi täällä.

Jouluajan kirje 2013

                             Oloslogo                                                                    JOULUNAJAN JÄSENKIRJE

          9.12.2013

 

 

Hyvät jäsenet!

Jouluvalot on sytytetty ja joulu on muutenkin jo ovella. Lunta tosin täällä pääkaupunkiseudulla on hyvin vähän. Perinteisen lumisen joulutunnelman meille kuitenkin tarjoaa Lappi. Toivottavasti mahdollisimman monella meistä on tilaisuus viettää joulua Oloksella.

Viime syksynä ruska-aikaan saimme onnistuneesti päätökseen vuosia vireillä olleen postilaatikkoprojektin. Nyt Oloksella on arvoisensa tyylikkäästi yhteneväiset postilaatikkorivistöt postin edellyttämässä järjestyksessä. Siitä suuret kiitokset kaikille laatikoiden pystytys- ja asennustalkoisiin osallistuneille. Aivan erityiskiitokset ansaitsevat kauppiaspariskunta Minna Back-Tolonen ja Ismo Tolonen sekä varapuheenjohtajamme Riitta Virmala. Minna ja Ismo huolehtivat mm. uusien laatikoiden tuomisesta paikalle ja vanhojen kuljettamisesta omistajilleen sekä kustansivat myös talkooväelle erinomaisen talkootarjoilun. Riitta puolestaan selvitti vaivojaan ja aikaansa säästämättä kaikkien asukkaiden oikeat osoitteet osoitekilpiä varten ja huolehti monin tavoin muistakin järjestelyistä. Loppuvaihe oli yllättävän työläs. Mutta se kannatti. Yhdistys on saanut paljon myönteistä palautetta hankkeen toteuttamisesta ja peräti 19 uutta jäsentä. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme.

Tässä yhteydessä on myös syytä esittää lämpimät kiitokset kaikille niille, jotka ovat vapaaehtoisesti vuosia huolehtineet postilaatikkoalueiden lumitöistä helpottaen näin postin kulkua ja itse kunkin postinhakua.

Yhdistyksemme on liittynyt jäseneksi Muonion Paanat ry:hyn. Saimme myös hallituspaikan. Edustajaksemme Paanojen hallitukseen nimettiin Ismo Tolonen, joka paikan päällä asuvana voi parhaiten ajaa etujamme mm. latureitistön kehittämisessä ja kunnossapidossa. Hän toivoo myös meiltä jäseniltä Paanojen toimintaan liittyvää palautetta (GSM 040 5630442).

Päätös Rovaniemen hallinto-oikeuteen tekemästämme kaava-valituksesta saadaan aikaisintaan ensi vuoden alkupuolella.

Jäsentapaaminen

Jäsentapaaminen on perjantaina 27.12.2013 klo 16.00 uusitussa Oloshotellissa sen Takkaravintolassa, jossa meillä on ensin koko Oloshotellin ja sen toimintojen esittely. Sen jälkeen siirrymme Lobby-baariin nauttimaan glögiä ja pientä suolaista purtavaa. Tervetuloa joukolla mukaan seurustelemaan ja keskustelemaan menneistä ja edessä olevista asioista sekä antamaan palautetta hallitukselle, jonka kokous on 30.12.2013.

Muusta joulun ajan ohjelmasta on lisätietoa tämän kirjeen liitteenä ja lisäksi perusteellisemmin kotisivuillamme www.olostunturinasukasyhdistys.com  sekä Muonion kunnan kotisivuilla muonio.fi.

Olostunturin asukasyhdistyksen ja omasta puolestani toivotan Teille kaikille

Juhlavaa Joulunaikaa ja Antoisaa Uutta Vuotta!

Eila Uotila, puheenjohtaja

 

Yhdistyksemme kotisivuille www.olostunturinasukasyhdistys.com pääset myös ilman tunnuksia, mutta jäsenille on myös sivuja, joihin pääset vain jäsenten omilla tunnuksilla. Sieltä löydät kaikkea ajankohtaista koko  vuoden.                                                                                                                                                                                                        Tunnukset ovat:  Jäsenen käyttäjänimi             Olostunturi                      

    Jäsenen salasana                    asukas2011

Yllä olevat tiedot antoi Riitta, yhdistyksen varapuheenjohtaja. Sihteeri Osmo puolestaan ilmoittaa, että Laplandhotelsin jouluajan tapahtumien infosivuja ei ollut vielä käytettävissä.

 

MUONION SEURAKUNTA

JOULUNAJAN TAPAHTUMAT 2013

 

Sunnuntaina 22.12.          Klo 11      Sanajumalanpalvelus kirkossa, Tuomas Pöyhtäri.
Klo 18      Kauneimmat joululaulut kirkossa.

Tiistaina 24.12. Jouluaatto
Klo 15 Aattohartaus kirkossa, Tuomas Pöyhtäri.

Keskiviikkona 25.12. Joulupäivä,   
Klo 8 Jouluaamun sanajumalanpalvelus kirkossa, Heli Kinisjärvi.

Torstaina 26.12. Tapaninpäivä, 
Klo 18 Messu Ylimuonion rukoushuoneella, Tuomas Pöyhtäri, Lassi Rauhala.

Sunnuntai 29.12.                Klo 11 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Tuomas Pöyhtäri.
Klo 16 Luoteis-Lapin rauhanyhdistyksen seurat
           seurakuntakodilla.

Tiistaina 31.12. Uudenvuodenaatto,
Klo 23.30 Aattohartaus kirkossa, Sirpa Leppäjärvi.

Keskiviikkona 1.1. Uudenvuodenpäivä,
Klo 18 Sanajumalanpalvelus Ylimuonion rukoushuoneella, Tuomas Pöyhtäri, Lars-Gunnar Semberg.

Sunnuntaina 5.1.               Klo 11 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Heli Kinisjärvi

Maanantaina 6.1.2012 Loppiainen
Klo 11 Messu kirkossa.
Klo 18 Kauneimmat Joululaulut Muodoslompolon kirkossa. (Suomen aikaa)

                       Tervetuloa!