Jäsenkirje 2, 2017

Olostunturin asukasyhdistys ry                                                     JÄSENKIRJE 2/2017

25.3.2017

Hyvät Olostunturin asukasyhdistyksen jäsenet,

VUOSIKOKOUS KIIRASTORSTAINA 13.4.2017 KLO 17.00

Asukasyhdistyksemme sääntömääräinen vuosikokous on kiirastorstaina 13.4.2017 klo 17.00 Olos- hotellilla.

Kokouskutsu on tämän jäsenkirjeen liitteenä. Kokouskutsu, samoin kuin vuosikertomus ovat myös yhdistyksemme kotisivuilla www.olostunturinasukasyhdistys.com.

Uusien sääntöjemme mukaan kahdeksasta jäsenestä erovuorossa on neljä ja ensimmäisellä kerralla erovuoroisuus ratkaistaan arvalla.

Arvonnan suorittaa ennen vuosikokousta pidettävässä seuraavassa kokouksessaan hallitus. Siksi kokouskutsussa ei vielä ole mainittu erovuoroisten jäsenten nimiä.

Muonion kunnanhallituksen puheenjohtaja Kosti Hietala on ystävällisesti lupautunut vuosikokouksen aluksi kertomaan Muonion kunnan kuulumisia.

Muonion, samoin kuin muidenkin kuntien tilanne kunnallisvaalien jälkeen odotettavissa olevien suurten maakuntahallinnon ja SOTE-uudistusten keskellä on varsin mielenkiintoinen.

Toivottavasti mahdollisimman monella teistä on mahdollisuus tulla kuulemaan kunnan luottamusjohdon näkemys mm. näistä asioista.

Vuosikokouksen lisäksi ei järjestetä muuta yhteistä jäsentapaamista. Kokouksen jälkeen on kuitenkin mahdollisuus keskustella, esittää toiveita ja antaa palautetta toiminnasta sekä ohjeita uudelle hallitukselle.

Pääsiäisen aikaan ohjelmatarjonta Lapissa ja myös Oloksella on varsin runsasta. Ajantasaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.tunturi-lappi.fi. ja mm. kauppaliikkeiden ilmoitustauluilta.

Siellä ovat myös tiedot latukoneiden kulloisistakin ajoreiteistä päivän aikana. Laduilla saattaa olla ruuhkaa, sillä myös Lapponia-hiihdot ovat juuri ennen pääsiäistä. Lunta ja auringonpaistetta on kyllä runsaasti!

Tervetuloa vuosikokoukseen ja pääsiäisen viettoon Olokselle!