Ladataan ...

Laavun maalaustalkoot 4.9. klo 11-13

Tapaamme laavulla tiistaina 4.9. klo 11. Tapaamisessa voimme vaihtaa kuulumisia ja haastella mukavia sekä nauttia omia eväitä.

Siinä sivussa voimme seurata laavun maalauksen edistymistä. Itse kukin voi osallistua maalaamiseen, mutta oma maalisuti kannattaa ottaa mukaan.

Muistathan, että jäsentapaaminen on keskiviikkona 5.9. klo 16-18 Särkijärven Majoilla. Tapaamisessa kuulemme, miten Oloksen kaavan valmistelu etenee ja mitä ulkoilureiteillemme suunnitellaan. Kokoontuminen hotelli Oloksen hirsiravintolan parkkipaikalla klo 15.30, josta autottomat otetaan kyytiin.

7.9. kokoonnumme yhdistyksen laavulle ja patikoimme maisemareitin varrella olevaa Olosvaaria katsomaan. Laavuisäntä Pauli Runtti ja kunnan miehet ovat askaroineet reitin varteen penkin, josta vaaria voi tervehtiä ja ihailla.

Nähdään yhdistyksemme tapahtumissa. Tervetuloa!